ZondagsdienstElke zondag om 10:00 komen wij samen. Onze voertaal is Kantonees, Mandarijn en Nederlands. De verkondiging van het woord wordt simultaan vertaalt van Kantonees naar Mandarijn of andersom. Regelmatig nodigen wij ook Nederlandse spreker uit en vertalen we dit naar Mandarijn.

Wij zingen moderne gospel liederen in Kantonees, Mandarijn, Nederlands en Engels. Het eerste deel van de samenkomst beginnen we met de volwassenen, tieners en kinderen. Gezamenlijk zingen wij de eerste liederen, waaronder ook kinderliedjes. Kinderen hebben een belangrijke plaats in onze gemeente, het is belangrijk dat ook zij zich thuis voelen in de gemeente. Na de kinderliedjes gaan de kinderen daarom ook naar de zondagschool. Ook voor de tieners hebben wij een speciaal programma naast de reguliere dienst.

Na de samenkomst is er tijd voor thee, koffie en hapjes. In alle gezelligheid kunnen we dan bijpraten. Bijzonder is dat we tijdens de Nederlandse en Chinese feestdagen onze warme lunch meenemen. Daar gaan we uitgebreid van genieten, wanneer we gezamenlijk lunchen.

Zondagschool


Elke zondag hebben de kinderen zondagschool. Na het eerste deel van de samenkomst gaan de kinderen en tieners naar hun eigen klaslokaal. Daar hebben ze ieder hun eigen programma. Dit gebeurt onder begeleiding van zusters/broeders, die hart hebben voor de jeugd in de kerk. Graag stellen we de kinderwerkers aan u voor. Josephine Ng, Jessica Tang en Liz Heng zorgen voor de kinderen. Vionna Tsang en Danielle Chan geven les aan de tieners.

De kinderen gaan in hun lokaal verder met zingen. Er worden liederen gezongen in het Chinees en Nederlands en er worden verhalen uit de Bijbel verteld. Daarna kunnen de kinderen hun creativiteit uiten tijdens het knutselen. Op feestdagen dragen de kinderen altijd iets leuks bij aan de dienst, zoals een liedje of een leuk knutselwerkje.

De tieners hebben hun eigen programma. De les begint vaak met het bijpraten van de afgelopen week. Daarna wordt er uit de Bijbel gelezen met de daarbij behorende discussie.

Huiskringen


Naast de samenkomst hebben we verschillende huiskringen. We komen bij elkaar om de bijbel beter te begrijpen en elkaar te bemoedigen.

Eens per maand op de donderdag ochtend komen de dames samen in Almere. De voertaal is Kantonees.

Eens per maand op een maandag ochtend komen gezinnen samen in Lelystad. De voertaal is Mandarijn.

Twee keer per maand op een vrijdag avond komen gezinnen samen eten in Almere. De voertaal is Mandarijn.

Eens per maand op een woensdag avond komen de jongeren samen in Almere. De voertaal is Nederlands.

De huiskring voor de tieners komt een paar keer per jaar samen. De voertaal is Nederlands.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met voorgangster W.F Liu, mobiel: 0627092898.